SharpSpring, wat is het, hoe werkt het en wat zijn de kosten?

In de wereld van digitale marketing en sales automation zijn er talloze software-oplossingen die organisaties kunnen gebruiken om hun doelen te bereiken. Een van deze marketing automation oplossingen is SharpSpring. Maar wat is SharpSpring precies en wat kan het voor jouw bedrijf betekenen? In deze blog leggen we alles uit wat je moet weten over SharpSpring.

Wat is SharpSpring?

First things first. SharpSpring is een cloud-based marketing automation platform dat bedrijven helpt bij het automatiseren van hun marketing- en salesprocessen. Het platform biedt een breed scala aan tools, waaronder e-mailmarketing, CRM, social media management, lead scoring en analytics.

Wat zijn de voordelen van SharpSpring?

SharpSpring biedt verschillende voordelen voor organisaties die hun marketing- en salesprocessen willen optimaliseren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het platform:

  • Efficiëntie: SharpSpring helpt bedrijven bij het automatiseren van hun marketing- en salesprocessen, waardoor ze meer tijd en middelen kunnen besteden aan andere belangrijke taken.
  • Personalisatie: Met SharpSpring kunnen bedrijven hun marketing- en salesberichten aanpassen aan de individuele behoeften en interesses van hun klanten en prospects.
  • Data-analyse: SharpSpring biedt uitgebreide analytics-functionaliteiten, waardoor bedrijven beter inzicht krijgen in hun marketing- en salesprestaties en deze kunnen optimaliseren.
  • Leadgeneratie: SharpSpring helpt bedrijven bij het genereren van leads door middel van slimme formulieren, pop-ups en landingspagina’s.
  • Integraties: SharpSpring kan worden geïntegreerd met een breed scala aan andere tools en platformen, waaronder CRM-systemen, sociale media en e-commerce-platformen.
 

Hoe werkt SharpSpring?

SharpSpring werkt door middel van workflows, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. Workflows zijn geautomatiseerde reeksen van acties die worden geactiveerd wanneer een bezoeker of klant een bepaald gedrag vertoont, zoals het downloaden van een whitepaper of het openen van een e-mail. Workflows kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals lead nurturing, lead scoring, segmentatie en e-mailautomatisering.

Hoeveel kost SharpSpring?

De kosten van SharpSpring zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal contacten dat je wilt beheren en de functies die je nodig hebt. SharpSpring biedt een aantal verschillende prijspakketten, variërend van €450 tot €1.800+ per maand. 

SharpSpring partner

Als SharpSpring partner helpen wij klanten met de implementatie van dit marketing automation platform, geven wij trainingen en helpen wij met het beheer. Daarnaast bedenken wij ook creatieve inbound marketing campagnes waardoor je ook echt goed gebruik maakt van dit platform. 

Bovendien kunnen wij als Sharpspring partner én reseller korting aanbieden tot wel 50%, afhankelijk van het aantal contacten. 

SharpSpring is een krachtig marketing automation platform dat bedrijven helpt bij het optimaliseren van hun marketing- en salesprocessen. Het biedt een breed scala aan tools en functionaliteiten, waardoor bedrijven hun efficiëntie kunnen verhogen, hun leadgeneratie kunnen verbeteren en beter inzicht kunnen krijgen in hun marketingprestaties. Met SharpSpring kunnen bedrijven hun marketing- en salesprocessen automatiseren en personaliseren, waardoor ze zich kunnen concentreren op het opbouwen van sterke relaties met hun klanten en prospects.

Als marketingbureau zijn we bij Like Honey altijd op zoek naar de beste tools en platforms om onze klanten te helpen bij het behalen van hun marketingdoelen. Als je meer wilt weten over Sharpspring of andere marketingautomatiseringsplatforms, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!