Onze top 5 Growth Hacking tools

Ben jij op zoek naar manieren om jouw bedrijf te laten groeien? Dan is growth hacking  waarschijnlijk iets voor jou! Growth hacking is een methode om snel en effectief te groeien door middel van snel experimenten en datagedreven beslissingen nemen. Hierbij zijn tools onmisbaar. In deze blog delen wij onze top 5 growth hacking tools met je, zodat jij ook snel aan de slag kan gaan.

Expandi.io – Automatiseer je Linkedin activiteit

Expandi.io is een krachtige LinkedIn automatiseringstool. Hiermee kun je geautomatiseerde berichten, connectieverzoeken en follow-ups sturen naar je LinkedIn connecties. Je kunt heel gericht doelgroepen selecteren, wat deze tool erg effectief maakt. Ook kun je eenvoudig de statistieken inzien, zodat je kunt analyseren wat werkt en wat niet. Op deze manier kan je je resultaten continu blijven optimaliseren. Door de persoonlijke benadering die Expandi.io mogelijk maakt, is het een uitstekende manier om je netwerk snel uit te breiden en op een laagdrempelige manier leads te genereren.

Leadinfo – Analyseer je websitebezoekers

Met Leadfeeder kun je zien welke bedrijven jouw website bezoeken. Hiermee krijg je inzicht in potentiële leads en kun je gerichte acties ondernemen. Het is ook mogelijk om notificaties in te stellen, zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als er een interessante lead je website bezoekt. De tool geeft je inzicht in een lijst met bedrijven die jouw website hebben bezocht, inclusief hun contactgegevens. Zo kun je gericht actie ondernemen om ze te converteren naar klanten.

Typeform – Maak online formulieren en enquêtes

Typeform is een online formulier- en enquête-tool waarmee je aantrekkelijke en interactieve formulieren kunt maken. Het is zeer gebruiksvriendelijk en biedt tal van sjablonen die je kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Het maakt het invullen van formulieren voor de gebruiker ook een stuk leuker en eenvoudiger.

Zapier – Verbind apps met elkaar

Zapier is een tool die verschillende apps met elkaar verbindt. Het stelt je in staat om geautomatiseerde workflows te maken, waardoor je tijd en energie bespaart. Je kunt bijvoorbeeld een Zap instellen om een nieuwe lead in Leadfeeder automatisch door te sturen naar je CRM.

ChatGPT – Maak AI-gegenereerde content 

En last but not least ChatGPT! ChatGPT is een chatbot die AI-gegenereerde content maakt. Je kan ChatGPT een vraag of verzoek sturen, waarna deze een passend antwoord of reactie zal genereren. Op basisniveau kun je ChatGPT eigenlijk alles vragen – of het nu gaat om het opstellen van een e-mail aan je baas of het verkrijgen van een op feiten gebaseerd antwoord, zoals een beschrijving van een natuurverschijnsel. Ook kan je ChatGPT inzetten om diverse taken voor je te laten doen, zoals een blog schrijven over growth hacking URL tools 😉

Ben jij benieuwd welke growth hack tool jouw organisatie kan optimaliseren? Maak dan een afspraak met mij, dan zoeken we het samen uit!

Afspraak maken met Jermain Dorder

Klaar voor groei?

Ga zelf aan de slag met

onze gratis doe-het-zelf-handleiding