Effectieve marketing en communicatie voor de

Duurzaam gebouwde
omgeving

Een marketingbureau die de complexiteit van
jouw werkveld en de wensen van de doelgroep begrijpt?
Door diepgaande kennis van jouw markt en slimme marketingtechnieken laten
wij duurzame scale-ups ongekend hard groeien.

Marketing voor een duurzamere wereld (passie)

Onze passie om bij te dragen aan een duurzame wereld heeft ons de wereld in gebracht van nul-op-de-meter woningen, gasloze wijken en allerlei slimme innovaties om energie en CO2 te besparen.

Door de unieke combinatie van diepgaande kennis van de gebouwde omgeving en vernieuwende marketingstrategieën en online slimmigheden, weten we scale-ups snel te laten groeien. Want ook in deze markt is de kracht van inbound marketing onmisbaar. Door jouw merk aantrekkelijk te maken voor de juiste doelgroep, is het een stuk gemakkelijker om door de te stoten naar de vergadertafel.

Verduurzaming van de gebouwde omgeving is een specifieke sector met soms kleine doelgroepen. Dit vraagt maatwerk en diep inzicht in de drijfveren van zowel de publieke sector als private organisaties. Dat kunnen we niet alleen, we hebben er zelfs ruime ervaring in.

60 deelnemers voor webinar in niche-markt

De kracht van Growth Hacking

Duurzame groei in 5 stappen

1
Masterclass

Recruitment en marketing bepalen – met de juiste mindset – wat de doelstellingen en de focus zijn tijdens deze kick-off sessie

2
Creatieve brainstorm
& focus
Weinig effort en middelen, maar maximaal resultaat – dat is het uitgangspunt. Welke ideeën zorgen voor snelle groei en wat is de focus?
3
Bouwen van de basis
De beste ideeën zetten we om in tests die we gaan inzetten om jouw scale-up duurzaam te laten groeien.
4
Livegang & testen
Tijd om te kijken of de tests het gewenste effect hebben. Misschien moeten we hier en daar wat bijschaven voor het gewenste resultaat!
5
Opschalen of bijschaven
Wat hebben we geleerd? Is de test succesvol? We bepalen samen of we wel of niet de test gaan opschalen.

Laat jouw duurzame organisatie groeien

Of je nu onze begeleiding wil om zelf op te starten of dat we onderdeel van je team worden, het is allemaal mogelijk. Beide trajecten beginnen met een kennismaking. Plan hieronder een call in met Hans

MOOIE MERKEN WAAR WE VOOR WERKEN


Hoi, ik ben Hans.
Ben je klaar om te groeien?
Hans van Velthoven
Marketing Strateeg – Duurzame Gebouwde Omgeving

Hans werd bouwtechnoloog aan de TU Delft, maakte carrière als strategieconsultant en bouwt ondertussen al meer dan 10 jaar aan het versterken van merken, proposities en genereren van leads. Hij weet hoe je online doelgroepen bereikt met een relevante en creatieve boodschap. Zijn passie voor bouwkunde en marketing combineert hij bij klanten die voorop lopen in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Voor uitdagende projecten in deze sector maakt hij altijd tijd.