De juiste SharpSpring partner. Waar moet je op letten zodat je de juiste keuze kunt maken? Lees het op onze website

Ben jij op zoek naar informatie over Sharpspring partners en wil je weten wat het inhoudt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als Inbound & Growth marketingbureau zijn wij namelijk expert op dit gebied en hebben wij alle antwoorden voor jou. Laten we beginnen bij het begin…

Wat is een Sharpspring partner?

Een Sharpspring partner is een marketingbureau dat gespecialiseerd is in het gebruik van Sharpspring, een all-in-one marketing automatiseringsplatform. Als Sharpspring partner kunnen wij jou helpen bij het opzetten en uitvoeren van jouw inbound marketingstrategie, door gebruik te maken van dit platform. Wij zijn gecertificeerd door Sharpspring en hebben daarom de kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de voordelen van werken met een Sharpspring partner?

Werken met een Sharpspring partner biedt veel voordelen. Allereerst hebben wij als partner toegang tot alle functionaliteiten en updates van het platform. Hierdoor kunnen wij jou optimaal ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van jouw marketingcampagnes. Daarnaast hebben wij als partner ook een directe lijn met de supportafdeling van Sharpspring. Hierdoor kunnen wij eventuele problemen snel en efficiënt oplossen.

Een ander voordeel van werken met een Sharpspring partner is dat wij als bureau volledig zijn gefocust op het succes van jouw bedrijf. Wij zetten ons in om jouw doelen te behalen en kijken daarbij verder dan alleen het platform. Wij hebben ook expertise op het gebied van adverteren, SEO, content marketing, conversieoptimalisatie en social media, waardoor wij jouw organisatie op alle vlakken kunnen ondersteunen.

Let op: veel bureaus hebben de technische kennis óf juist marketingkennis. Wij combineren deze krachten zodat we alles uit Sharpspring kunnen halen.

Wat doet een Sharpspring partner precies?

Een Sharpspring partner helpt jou bij het opzetten en uitvoeren van jouw marketing strategie, door gebruik te maken van het Sharpspring platform. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij jou helpen bij het opzetten van marketingcampagnes, het ontwikkelen van landingspagina’s en formulieren, het automatiseren van e-mail marketing, en het bijhouden van leads en sales. Als partner zijn wij volledig op de hoogte van alle mogelijkheden van het platform en kunnen wij jou daarom optimaal ondersteunen.

Hoe vind ik een geschikte Sharpspring partner?

Als je op zoek bent naar een geschikte Sharpspring partner, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en expertise van het bureau. Vraag bijvoorbeeld naar referenties van andere klanten en om vergelijkbare klantcases.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de tarieven en contractvoorwaarden van het bureau. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt over de werkzaamheden die het bureau gaat uitvoeren en over de kosten die hieraan verbonden zijn. Bij Like Honey hanteren wij bijvoorbeeld transparante tarieven en contractvoorwaarden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de persoonlijke klik die je hebt met het bureau. Je gaat namelijk een samenwerking aan voor een langere periode en dan is het belangrijk dat het klikt.

We dagen je uit!

 

Ben jij een beginner of expert? Test je kennis met 13 meerkeuze vragen.

 

Doe de test!