SharpSpring kosten: alles wat je moet weten

Marketing Automation Bureau

Nog aan het twijfelen of SharpSpring de juiste keuze is? Ontdek alles over de prijzen en de functionaliteiten. Lees meer en scoor korting

SharpSpring kosten: alles wat je moet weten

Heb je gehoord van Sharpspring, maar ben je nog niet helemaal zeker wat het precies is en wat het kost? Geen probleem, wij van Like Honey zijn hier om je te helpen. In deze blog zullen we alle antwoorden behandelen waar jij als marketeer of bedrijfseigenaar naar zoekt over Sharpspring kosten. We zullen je laten zien hoeveel Sharpspring kost, wat er inbegrepen is, en waarom Sharpspring een goede investering kan zijn voor je bedrijf. 

Owja, en neem gerust contact op om meer te komen over de korting die wij als Sharpspring partner kunnen bieden!

Wat is Sharpspring?

Voordat we beginnen met het bespreken van de kosten, is het belangrijk om te weten wat Sharpspring precies is. Sharpspring is een cloudgebaseerd marketingautomatiseringsplatform dat bedrijven helpt om hun marketingactiviteiten te stroomlijnen en hun ROI te verhogen. Het platform omvat een breed scala aan functies, waaronder leadbeheer, e-mailmarketing, CRM-integratie, social media management en nog veel meer.

Hoeveel kost Sharpspring?

Nu we weten wat Sharpspring is, laten we het hebben over de kosten. De kosten van Sharpspring variëren afhankelijk van de grootte van je bedrijf en je marketingbehoeften. In tegenstelling tot veel andere marketingautomatiseringsplatforms, rekent Sharpspring geen extra kosten voor extra functies. Dit betekent dat je één prijs betaalt voor alle functies die het platform te bieden heeft.

De normale prijzen beginnen bij €450 per maand en gaan omhoog afhankelijk van het aantal contacten dat je hebt en de gewenste functies. Als je bijvoorbeeld een klein bedrijf hebt met minder dan 1.000 contacten, betaal je €450 per maand. Voor een bedrijf met meer dan 10.000 contacten betaal je €1.650 per maand. 

Als Sharpspring partner én reseller kunnen echter kortingen aanbieden tot wel 50%. Natuurlijk afhankelijk van het aantal contacten.

Wat is inbegrepen bij Sharpspring?

Nu je weet hoeveel Sharpspring kost, vraag je je misschien af wat er allemaal bij het abonnement is inbegrepen. Sharpspring biedt een breed scala aan functies en diensten, waaronder:

  1. Leadbeheer: beheer en volg leads vanaf het moment dat ze interesse tonen tot het moment dat ze klant worden.
  2. E-mailmarketing: maak en verstuur e-mails naar je contactenlijst met behulp van de geïntegreerde e-mailbouwer van Sharpspring.
  3. CRM-integratie: koppel Sharpspring met je CRM-systeem om je marketingactiviteiten en verkoopgegevens op één plek te beheren.
  4. Social media management: beheer en plan je social media-activiteiten, inclusief het plaatsen van berichten en het monitoren van reacties en mentions.
  5. Analytics en rapportage: houd de prestaties van je marketingcampagnes bij en genereer rapporten om de ROI te meten.

Waarom is Sharpspring een goede investering?

Sharpspring kan een uitstekende investering zijn voor je bedrijf vanwege de vele voordelen die het biedt. Met Sharpspring kun je meer leads genereren, deze leads beter beheren en ze uiteindelijk omzetten in klanten. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en biedt een breed scala aan functies die je kunnen helpen bij het stroomlijnen van je marketingprocessen.

Daarnaast biedt Sharpspring ook uitstekende ondersteuning en training. Het bedrijf heeft een toegewijd team van professionals dat je kan helpen met het instellen en gebruiken van het platform. Ze bieden ook regelmatig training en webinars om je te helpen het meeste uit het platform te halen.

Kortom, Sharpspring kan een uitstekende investering zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een marketingautomatiseringsplatform dat alle functies biedt die ze nodig hebben om hun marketingprocessen te stroomlijnen en hun ROI te verhogen.

Sharpspring pricing te hoog?

Wel nee joh! Vergelijkbare tools als Hubspot zijn minimaal tweemaal zo duur!

Als je op zoek bent naar een marketingautomatiseringsplatform dat je kan helpen bij het genereren van meer leads, het beter beheren van je leads en het omzetten van deze leads in klanten, dan kan Sharpspring een uitstekende keuze zijn. Hoewel de kosten afhankelijk zijn van de grootte van je bedrijf en je marketingbehoeften, biedt Sharpspring een breed scala aan functies en uitstekende ondersteuning en training. 

Als marketingbureau zijn we bij Like Honey altijd op zoek naar de beste tools en platforms om onze klanten te helpen bij het behalen van hun marketingdoelen. Als je meer wilt weten over Sharpspring of andere marketingautomatiseringsplatforms, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

We dagen je uit!

 

Ben jij een beginner of expert? Test je kennis met 13 meerkeuze vragen.

 

Doe de test!